Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία AGN Αλεβιζόπουλος ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1991 με πάγκους και πόρτες κουζίνας εισάγοντας από την Ιταλία αλλά και από άλλους ευρωπαϊκούς οίκους.

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με την εταιρεία EGGER ασχολήθηκε με εισαγωγές και προμήθεια μελαμινών και πάγκων κουζίνας EGGER αναπτύσσοντας μια εξ ίσου καλή συνεργασία σε πάγκους και πορτάκια με την ιταλική εταιρεία RICCI.

Η εταιρείας ενδυναμώθηκε σε συνεργασία με την VARIO που προμηθεύει με μόνιμο stock σε συνθετικές επιφάνειες σε διάφορα χρώματα. Πλέον διαθέτει σε παρακαταθήκη ό,τι έχει σχέση με κουζίνα και ντουλάπα καθώς διατίθενται και υλικά επιπλοποιίας, πάντοτε με τη συνεργασία γνωστών οίκων εσωτερικού και εξωτερικού.

Από το 2020, με την αγορά καινούριων μηχανημάτων προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας μελαμίνης (κοπής και συγκόλλησης ταινιών περιθωρίου) σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τόσο στο κεντρικό μας κατάστημα Φιλικών 7, Περιστέρι (πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου) όσο και στο υποκατάστημά μας στο Κορωπί (1ο χλμ. Κορωπίου-Βάρης), οι πελάτες χαίρουν άμεσης εξυπηρέτησης σε ανταγωνιστικές τιμές.